Individuele oefentherapie

Wanneer u last heeft van vermoeidheidsklachten, angst- en paniekklachten, overspannenheid, burn-out, ademhalingsklachten, hyperventilatie, hoofdpijnklachten of rugklachten.

De behandeling is gericht op herstel van het verstoorde evenwicht tussen spanning en ontspanning. De behandeling biedt een totaaloplossing door de aandacht voor zowel de lichamelijke klachten als de achterliggende psychosociale problematiek.

Lees verder

Ontspanningsmassages

Een ontspanningsmassage is gericht op herstel en balans en is de manier om helemaal tot rust te komen, Het kan je helpen om meer “ín je lijf’ te komen en bewuster te zijn van signalen die je lichaam afgeeft.

Tijdens de massage bevindt u zich in een gemakkelijke houding op de massagetafel. Deze wordt daarvoor in een gemakkelijke stand gezet. In de ruimte heerst een aangename temperatuur, zodat u het niet koud krijgt, wanneer u op te massagetafel ligt.

Lees verder

Groepsles Body & Mind yoga

De focus van mijn groepslessen ligt op het creëren van innerlijke rust, het verbeteren van de flexibiliteit, krachtiger worden en een regelmatige ademhaling. Breng lichaam en geest in balans door ontspannen te bewegen op basis van pilates, yoga en mindfulness.

Lees verder