Psychosomatische Oefentherapie

Psychosomatische Oefentherapie richt zich op het herstel van het verstoorde evenwicht tussen spanning en ontspanning en het versterken van de persoonlijke kracht en kwaliteit.

Lees verder

Oefentherapie Mensendieck

Wanneer u last heeft van vermoeidheidsklachten, angst- en paniekklachten, overspannenheid, burn-out, ademhalingsklachten, hyperventilatie, hoofdpijnklachten of rugklachten.

De behandeling is gericht op herstel van het verstoorde evenwicht tussen spanning en ontspanning. De behandeling biedt een totaaloplossing door de aandacht voor zowel de lichamelijke klachten als de achterliggende psychosociale problematiek.

Lees verder

Slaapoefentherapie

Slaapproblematiek is een veel gehoorde klacht bij mij in de praktijk. Recente cijfers wijzen uit dat meer dan 1 miljoen Nederlanders te kampen heeft met slaapproblemen.

Heeft u slaapproblemen omdat u bijvoorbeeld niet kan inslapen, heel licht slaapt waardoor u veel wakker wordt gedurende de nacht of juist heel vroeg wakker wordt? Of is er sprake van een combinatie van deze factoren, dan zou slaapoefentherapie iets voor u kunnen zijn.

Lees verder

Groepsles Body & Mind Yoga

De focus van mijn groepslessen ligt op het creƫren van innerlijke rust, het verbeteren van de flexibiliteit, krachtiger worden en een regelmatige ademhaling. Breng lichaam en geest in balans door ontspannen te bewegen op basis van pilates, yoga en mindfulness.

Lees verder